Twitter hesabı nasıl silinir?

Sosyal medya uygulamaları arasında en fazla kullanıcıya sahip platformlardan biri olan ve popüler olarak kullanılan Twitter’da kullanıcılar zaman zaman hesabını çeşitli nedenlerden dolayı silmek isteyebilmektedir. Bu yazı içeriğimizde kullanmış olduğunuz bir Twitter hesabını nasıl kapatacağınızı ve kalıcı olarak silme işlemini nasıl yapacağız hakkında detaylı bilgilere yer vereceğiz.

BİLGİSAYARDAN TWİTTER HESABI KALICI OLARAK NASIL SİLİNİR?

  • Twitter hesabınızda kullanıcı adı ve şifreniz ile öncelikle oturumunuzu açınız.
  • Oturumunu açtıktan sonra sol alt tarafta bulunan “More” sekmesine tıklayınız.
  • “More” sekmesine tıkladıktan sonra açılan pencerede “Settings and privacy” seçeneğine tıklayınız.
  • Sonrasında açılan pencerede sağ alt tarafta bulunan “Deactivate your account” seçeneğine tıklayarak hesap kapatma işlemini başlatabilirsiniz.

Hesap kapatma işlemini başlattığınız takdirde hesabınız 30 gün boyunca kapalı bir şekilde duracak ve diğer kullanıcı aramalarında görünmeyecektir. 30 gün içerisinde hesabınıza kullanıcı adı ve şifrenizle tekrar giriş yaptığınızda hesabınızı tekrar kullanabilirsiniz. 30 gün boyunca hesabınıza giriş yapmadığınız takdirde hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

CEP TELEFONUNDAN (MOBİLDEN) TWİTTER HESABI NASIL SİLİNİR?

Cep telefonunuzdan Twitter hesabınızı silmek için sırasıyla aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

  • Öncelikle kullanıcı adı ve şifreniz ile Twitter hesabı oturumunuzu açın.
  • Oturum hesabınızı açtıktan sonra sağ tarafta bulunan dişli çark ya da profil resminizin olduğu alana tıklayınız.
  • Açılan menüde ayarlar sekmesine tıklayınız.
  • Sayfanın en altında bulunan “hesabımı devre dışı bırak” seçeneğine tıklayınız.
  • Açılan sayfadaki adımları takip ederek hesabınızı tamamen devre dışı bırakınız.

Twitter Hesap Kapatma ve Silme Linki : https://twitter.com/settings/deactivate

Twitter hesabınızda oturumu açtıktan sonra yukarıda bulunan silme linkine tıklayarak doğrudan kapatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınıza 30 gün boyunca girmediğiniz takdirde hesabınız kalıcı olarak Twitter’da silinecektir.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın